Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

A Lufthansa leállása miatt a Bayern München repülőgépe sem tudott felszállni

Párizsban ragadt a csapat a tegnapi Bajnokok Ligája összecsapást követően.

Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem úgy indult a PSG elleni diadal utáni délelőttje a Bayern München csapatának, mint ahogy azt eltervezték.

A Lufthansa számítógépes rendszerei szerda reggel mondták fel a szolgálatot, ezért számos járatot törölniük kellett, amik pedig végül mégis elindultak, azoknál is jelentős késésekkel kellett számolni.

A legutóbbi információk szerint a problémákat egy frankfurti vasútvonal építési munkálatai okozhatták. A Lufthansa arra kérte utasait, hogy lehetőség szerint próbálják meg vasúton megoldani az utazásukat.

Értelemszerűen ez a Bayern München csapatánál nem jöhetett szóba, épp ezért a küldöttség csak egy későbbi járattal tudott felszállni, ami több mint egy órás késést szedett össze – írja a Kicker.

Frankfurtban és Münchenben továbbra is komoly fennakadások várhatók a repülőforgalomban, több járatot is kénytelenek voltak más repülőterekre átirányítani.

A Lufthansa eddig még nem adott bővebb tájékoztatást a probléma lehetséges megoldásáról. Mostanra viszont már egy külön stáb vizsgálja a kialakult helyzetet.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt