Tupac Shakur posztumusz csillagot kap a hollywoodi Walk of Fame-en

TÉMÁK:
#csillag #Hollywood
Fotó: Wikimedia Commons/Luijtenphotos
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legendás rapper is csillagot kap a hollywoodi Walk of Fame-en.

A TMZ értesülései szerint a rap ikon Tupac Shakur lesz a következő nagy név, akit a hollywoodi Walk of Fame-en halhatatlanná tesznek, miután posztumusz kapja meg az elismerést a hírességek sétányán.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara szerdán egy közleményben számolt be arról, hogy a Wes Coast rádió veteránja és a REAL 92.3 műsorvezetője, Big Boy lesz az esemény moderátora június 7-én, de jelen lesz Tupac húga, Sekyiwa „Set” Shakur is, hogy felavassa a csillagot bátyja nevében.

Allen Hughes rendező és Jamal Joseph, az F/X új Pac-dokumentumfilmjének, a Dear Mama: The Saga of Afeni and Tupac Shakur című film producere szintén hivatalos az eseményre, és vendégelőadóként fog fellépni.

Mint ismert, a mára ikonná vált rappert 1996-ban lőtték le, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette. Halála után mondhatni megtízszereződött népszerűsége, s több mint 75 millió lemeze kelt el, míg két projektje, az All Eyez on Me és a Greatest Hits című válogatás gyémánt minősítést kapott az RIAA-tól.

A rapper csillaga lesz 2785. a hollywoodi Walk of Fame-en, s olyan neves zenészek mellé kerül, mint Nipsey Hussle, Snoop Dogg, Ice Cube és Dr. Dre.