Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Túlterhelte a FoxPostot a Vinted akciója

A Vinted rövid ideig tartó ingyenes szállítási akciója extrém terhelést okozott a FoxPost csomagküldő rendszerében, ami az ügyfelek számára is érezhető problémákat eredményezett.

...svg content...Fotó: Facebook/Foxpost
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A FoxPost csomagküldő szolgáltatás rendszere szokatlanul magas terhelés alá került, miután a Vinted nevű népszerű online piactér ingyenes szállítási akciót hirdetett. A Telexhez érkezett beszámolók szerint az ügyfelek napok óta nem tudnak csomagot feladni, vagy csak nagy nehézségek árán találnak üres helyet az automatákban, a webes felület pedig gyakran téves információkat ad az automaták foglaltságáról, ami további fennakadásokat okoz a felhasználóknak.

A FoxPost válaszában elismerte, hogy a rendszerükre nehezedő váratlan és intenzív terhelés a Vinted akciójának közvetlen következménye. Bengyel Ádám, a cég vezérigazgatója és társalapítója elmondta, hogy a csomagforgalom hirtelen növekedése miatt az automaták folyamatosan mozgásban vannak, ami pontatlan jelzéseket eredményez. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A cég jelezte, hogy a terhelés csökkentése érdekében meghosszabbították a futárok munkaidejét és prioritást adnak a leginkább terhelt automaták ürítésére. A helyzet javítása érdekében a FoxPost kapcsolatba lépett a Vinteddel is, amely reagálva a problémákra eltörölte az ötnapos ingyenes szállítási limitet a FoxPost rendeléseknél, így a felhasználóknak már nem kell aggódniuk a csomagjaik ötnapos időszakon belüli feladása miatt. A FoxPost szerint a csomagforgalom egy-két napon belül újra kezelhető mértékűre csökken.

„Jó hír, hogy amint partnerünk értesült az aktuális esetről, törölte az ötnapos feladási limitet a FOXPOST-rendeléseknél a kampányban. Ez azt jelenti, hogy megszűnt az időnyomás, és nem kell aggódnotok amiatt, hogy a csomagjaitokat az ötnapos időszakon belül kellene feladnotok.” – írta a Facebookon a cég.

„Folyamatosan dolgozunk további terheléscsökkentő intézkedéseken, futáraink meghosszabbított munkarendben dolgoznak, több alkalommal töltik és ürítik az automatákat és megerősítettük ügyfélszolgálati kapacitásunkat is.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.