Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Megvan Tuchel utódja a Bayern Münchennél, Guardiola is segített

Nagyon sokba kerül a Bayern Münchennek az új edző leigazolása, akivel nem keveset kockáztatnak, mert egy nem túl tapasztalt szakemberről van szó.

...svg content...Fotó: Unsplash/Saurav Rastogi
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok Bayern-szurkoló tiltakozott az ellen, hogy elküldik Tuchelt, még aláírásokat is gyűjtöttek annak érdekében, hogy maradjon a Bajnokok Ligája-győztes edző. Ugyan tárgyaltak vele a szezon végén a maradásról, a tréner nem gondolta meg magát, és már nem ő vezeti a bajorokat.

Többen közben visszautasították a Bayernt, amihez nincsenek hozzászokva a klubnál, így nem éppen az eredeti forgatókönyv szerint zajlanak az események. A korábbi hírek szerint nagy meglepetésre Kompany lett a befutó, aki nemrég kiesett a Burnley-vel az angol bajnokságból, de még ez sem aggasztja a németeket. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Fabrizio Romano azt írja, megszületett a megállapodás, és a következő napokban aláírják a szerződést. Kiderült, hogy Guardiola, a Bayern korábbi edzője ajánlotta be a klubnak, hogy szerződtessék le egykori játékosát, mert nagyon tehetséges. Rummenigge azt mondta, hamarosan aláírják a szerződést, és Kompany lesz az új edzőjük.

Hozzátette, Guardiola valóban segített nekik, nagyon dicsérte a fiatal edzőt, akinek 2027 nyaráig érvényes a szerződése az angoloknál. Emiatt a Burnley 12 millió eurót kap, akik duplán jól járnak, mert lehetséges, hogy edzőt cseréltek volna a kiesés után, így még nekik kellett volna fizetniük, de most más a helyzet.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.