Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Tragikus hír Hollywoodból: elhunyt a Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman

not image

A T-800-as

2020. augusztus 29. - 06:44

Egy egészen kiváló színészt, karaktert és embert vesztettünk el Chadwick Boseman személyében, aki többek között a Fekete párduc szerepét is eljátszotta a szuperhősök világában.

Egy egészen kiváló színészt, karaktert és embert vesztettünk el Chadwick Boseman személyében, aki többek között a Fekete Párduc szerepét is eljátszotta a szuperhősök világában.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Egész Hollywood gyászol, sorra érkeznek a megható beszédek Chadwick Bosemanról, aki már nem lehet közöttünk. Az egészen kiváló színész mindössze 43 évet élt, és sokan nem tudták róla, hogy évek óta a gyilkos kórral küzd, mely végül legyőzte őt.

Boseman esélyei nem voltak túl jók, miután harmadik stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, még 2016-ban. Négy hosszú éven át harcolt a betegséggel, miközben a munkái során 110%-ot teljesített.

A hivatalos tájékoztatás szerint Los Angelesben, az otthonában hunyt el a felesége és a családja mellett. Érdekesség, hogy Chadwick nyilvánosan soha nem beszélt a rák elleni küzdelméről, kizárólag a családjára és a munkájára koncentrált.

A család a hivatalos közleményében leírta, hogy Chadwick egy igazi harcos volt, aki mindezek ellenére kitartott, és sok filmet készített, amit a rajongók imádtak. Csak egy szűk kör tudhatta, hogy a színész a filmforgatások között számtalan műtéten és kemoterápiás kezelésen vett részt. Természetesen a CNET is beszámolt a szörnyű hírről.

https://www.instagram.com/p/CEdLs05FWTn/

A közleményében külön kiemelték, hogy a tragikusan korán távozott világsztár számára a Fekete Párduc szerepe különösen nagy megtiszteltetés volt. Sajnos már nem lesz lehetősége arra, hogy újra ebbe a legendás és fontos szerepbe bújjon.

Chadwick Boseman 1976-ban született Dél-Karolinában. Pályafutását 2003-ban kezdte meg, és először televíziós műsorokban kapott munkákat. Később egyre nagyobb filmekben játszhatott, és több olyan alkotást is terveztek, amiben szerepelhetett volna, de azokban már nem lehet benne, mert véget ért a földi pályafutása.

A leghíresebb szerepei között volt a „A James Brown sztori” is, amiben a legendás énekest játszhatta el. Remek alakítás volt ez tőle, még 2014-ben, egészségesen. Nem sokkal később állapították meg nála a gyilkost kórt, amikor bemutatkozott az „Amerika kapitány: Polgárháború” című hollywoodi kasszasikerben.

Később még két Bosszúállók filmben kapott szerepet, valamint azok előtt 2018-ban a Fekete Párducban láthattuk őt T’Challaként. A film óriási siker volt a főszereplésével, és rengeteg jó kritikát kapott.

https://liner.hu/a-magyar-sztar-aki-iden-csak-2-napot-nyaralt-de-igy-is-gyonyoru/