Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

Továbbra is kérdéses Sergio Ramos jövője a PSG-nél

TÉMÁK:
#PSG #Sergio Ramos
MTI/EPA/YOAN VALAT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A spanyol veterán tavaly nyáron érkezett Párizsba a Real Madridtól, ám az első évében sérülések hátráltatták a beilleszkedését.

Ramos számára hatalmas kihívást jelenthetett, hogy visszaküzdje magát a kezdőbe, ami sikerült is neki, idén már sokkal hasznosabb tagja a PSG-nek, összesen 17 mérkőzésen lépett pályára mind a bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Mióta Christophe Galtier az edző, lényegében a védelem egyik oszlopos tagja lett Ramos, azonban ez könnyen megváltozhat, ha a télen új igazolásokat jelent be a klub. Márpedig erre minden esély megvan.

Milan Skriniar vagy William Saliba esetleges szerződtetése ugyanis azt jelentené, hogy Marquinhos mellett a Paris Saint-Germain immár három európai topvédővel rendelkezne, így Sergio Ramos háttérbe szorulna – írja a Fichajes.

Ebben az esetben várhatóan Ramosnak már csak a kispad jutna, egy esetleges új szerződés pedig nem csupán kevesebb játékperccel, de csökkentett fizetéssel is járna, ami a spanyol játékost távozásra sarkallhatja.

Az szinte biztos, hogy Ramos számára még van minőségi kiugrásra mód, hiszen az amerikai bajnokságban tárt karokkal, nagy sztárként fogadnák, vélhetően olyan gázsival, amiért megérné pár évre a tengerentúlra költözni.