Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Tóth Vera elsírta magát szerda reggel Tóth Gabi szavai miatt

Tóth Vera nagyon meghatódott Tóth Gabi szerda reggeli szavai után, amikért nagyon hálás, és jó testvéreknek tartják magukat.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi és Tóth Vera a Megasztárnak köszönheti a karrierjét. Két különböző évadban szerepeltek, és mindketten nagyot mentek, Vera olyannyira, hogy végül megnyerte a tehetségkutatót, nem is akármilyen teljesítménnyel. Hihetetlen, hogy azóta eltelt 20 év, ráadásul ma két évtizede annak, hogy Vera felért a csúcsra.

„Drága tesókám! Ma 20 éve, hogy az egész életünk megváltozott! 20 éve nyerted meg a Megasztárt! Akkor értettem meg igazán, hogy te milyen ragyogó gyémánt vagy!” – írta megható soraiban Tóth Gabi, aki nagyon szereti a nővérét, és minden eddiginél közelebb állnak egymáshoz, igazán számíthatnak a másikra. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

„Azóta is elevenen él bennem, hogy milyen büszke voltam rád és csak azt mondogattam magamban, hogy “igeen! Ő az én tesóm”. Ez azóta is így van! Egy ország szorított neked és olyan összefogás, szeretet vett körül, ami nagyon hiányzik a mai világból!” – tette hozzá Gabi a posztjában.

Gabi nemcsak kiváló testvérnek, hanem nagyon jó énekesnőnek is tartja Verát, aki számos sikert ért el a Megasztár óta, és még mindig be tudja ragyogni a színpadot, amihez nincs másra szüksége, csak egy mikrofonra. „Nekünk ez kijutott, ezt megélhettük általad minden év hangja @tothveraofficial “Ha ragyog a szíved, elmúlik a sötétség”

Természetesen a válasz sem váratott sokat magára. „Drága tesókám! Nagyon jólesett, hogy megemlékeztél, köszönöm. Megríkattál itt reggel. Szép világ volt akkor, olyan: mindenmentes. Az idő megy, sok minden halványul, de a Megasztáros idők mindig elevenen megmaradnak.” – üzent az Instagramon keresztül a kiváló énekesnő.

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.