Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Tóth Gabi ismét színpadra lép, hatalmas koncertet ad

Egy nagyon érdekes és látványos koncerten lép majd színpadra Tóth Gabi több más neves kollégája mellett, tisztelegvén Tina Turner emléke előtt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon boldog az új párjával, Papp Máté Bencével, de sok nyugodt pillanata nem lehet, mert sokan támadják, köztük ismert emberekkel. Gabi egy ideje azt érzi, szándékosan próbálják lejáratni és kiűzni őt a zeneiparból, azonban ennek nem ad teret. Továbbra is kiáll maga mellett, és amellett, amiket képvisel.

Gabit továbbra sem hagyják békén, és már nem először kap fenyegető üzeneteket a súlyos sértegetések mellett. Ezzel pedig többen ismét átlépnek egy határt, valahogyan az énekesnő kapcsán nem foglalkoznak ezzel, ami évek óta nem kevés bosszúságot okoz a TV2 sztárjának. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Nem lehet azt mondani, hogy Gabinak túl nyugodt élete lenne emiatt, viszont igyekszik ezt az egészet kizárni. A koncertekről sem mond le, imád a közönség előtt énekelni, akik rendre nagy energiákkal árasztják el őt, és ilyenkor még inkább megbizonyosodhat arról, hogy nem szabad engednie a támadásoknak.

Időről időre emlékkoncerteken is fellép, ami mindennél különlegesebb tud lenni. Tina Turner, aki 1939-ben született, tavaly hajtotta örök álomra a fejét. Egy rendkívüli karriert hagyott hátra, amire mindig emlékezni fogunk, és hamarosan ismét előtte tisztelegnek a magyar hírességek. Az Erkel Színház lesz a helyszín nőnapot követően március 10-én, 19 órakor.

Veréb Tamás, Keresztes Ildikó, Tóth Gabi Fehér Adrienn, Polyák Rita, Erox Martini és Király Linda is a fellépők között szerepel, de Árpa Attila is ott lesz, aki énekes-előadóként ugyancsak megállja a helyét a színpadon. Egy igazán egyedülálló este lesz ez, amire már most sokan kíváncsiak lehetnek.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.