Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Tóth Gabi kegyetlenül nagyot énekelt a Sztárban Sztár leszek! színpadán (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. szeptember 18. - 20:59

Egy újabb remek példa arra, hogy milyen nagy tehetség Tóth Gabi, mennyire extra hangja van, és ezúttal is mindenfajta bemelegítés nélkül hódította meg a közönséget, amivel elvitte a show-t.

Tóth Gabi ekkor még nem sejthette, hogy mi vár rá, bár már a nyári forgatások alatt is támadás alatt állt, majd jöttek a halálos fenyegetések. Több mint 80 ilyen fenyegetést kapott rövid időn belül, amiből egy is sok.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Ezek után érthető módon háttérbe vonult, minimalizálta a közösségi médiás tartalmait, de nem tűnt el a képernyőről, jelenleg is a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának mestere Majka, Pápai Joci és Köllő Babett mellett.

Mindenki tisztában van azzal, hogy Gabinak milyen karakteres a hangja, és nemcsak a magyar dalokat tudja magas szinten elénekelni. Sokkal többet kellene angolul énekelnie, amire most mutatunk Nektek egy friss példát.

Az egyik versenyző rendkívül megszeppenten érkezett meg a színpadra, gyakorlatilag egy mosoly sem hagyta el az arcát. Végül a hangja nem ütötte meg a szintet, de Majka és Gabi gondosodott arról, hogy felejthetetlen maradjon a produkció.

Sztárban Sztár leszek! Emiatt feküdt rá a versenyzőre Tóth Gabi (videó)

A rapper felkérte táncolni az énekesnőt, aki röviddel ezután átvette az irányítást, majd akkorát énekelt, hogy az még neki is tetszett. Majka és Gabi igyekeztek oldani a hangulatot, de a lány táncolás közben is csak úgy állt ott, mint aki totálisan lefagyott.