Tóth Gabi szexi szelfije most az új sláger

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. június 24. - 00:04

Tóth Gabi nagyon ráérzett a divatra, nagyszerűen válogatja össze a kiegészítőket, és most egy újabb szexi szelfit osztott meg magáról.

Tóth Gabi sorra vesz részt a különlegesebbnél különlegesebb projektben. Nemrég ismét nagy lehetőséget kapott, ezúttal a Magyar Derby kapcsán, ami már a 100. lesz a sorsban. Egy egészen egyedi dalt énekelt fel, amit még sokat fogunk hallani.

Gabi izgatott a közelgő esemény miatt, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy lássuk, milyen élmények várnak ránk. Nekünk is ott a helyünk, ahogyan Gabinak is, és különösen kíváncsiak vagyunk arra, milyen szett lesz rajta a nagy napon.

„Most már tényleg nem kell sokáig várni. Július 3-án vasárnap starthoz áll a jubileumi 100. Magyar Derby mezőnye.” – írta a bejegyzésében a híres énekesnő, aki nagyon büszke a munkájára, és a nagy lehetőségre.

Rácz-Gyuricza Dóri vallomása a szülést követően: „Megváltoztam” (fotóval)

„Ma hivatalos voltam a sajtótájékoztatóra is a @kincsempark-ba, ahol beszámolhattunk a változatos programokról és az izgalmas futamokról is amik várnak bennünket.” – tette hozzá a stílusos és csinos Gabi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.