Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Tóth Gabi tisztázta, övé a nagy ház és törleszti a hitelt

Tóth Gabi sok más emberhez hasonlóan törleszti a hitelt a nagy háza kapcsán, ami az övé, bár ő sem így tervezte a dolgot.

...svg content...Fotó: YouTube/Mandiner
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokakat amiatt is érte totálisan váratlanul Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése tavaly nyáron, mert azelőtt vásárolták meg az első házukat. Már akkor tudni lehetett, hogy hitelt vettek fel, ami mindig komoly felelősség, és stressz is tud lenni, főleg az énekesnő számára, mert ebben a szakmában nehéz állandó biztos pontot találni.

Gabi a Mandinernek adott interjújában arra is kitért, szó sem volt megcsalásról, nem csalta meg Gábort. A szerelem akkor lépett be az életébe, amikor már mindent lezárt, és őt is váratlanul érte mindez, mert egyedül tervezett maradni egy ideig, nem akart kapcsolatot, csak meg szeretett volna újulni, átvészelni ezt az egészet. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Már Gábornak is új párja van, aki szintén a táncos szakmában dolgozik, és rengeteg dicséretet kap. Gabi már sokkal több támadást tudhat a neve mellett, amihez részben hozzászokhatott, és többek között arról is beszélt, mikor érezte azt, hogy ez biztosan nem fog már működni kettejük között, és muszáj lesz külön folytatniuk.

„Talán pont egy évvel ezelőtt kezdtem el látni, és akkor már belecsaptunk ugye a házvásárlásba, régi nagy vágyam volt, hogy legyen egy saját házam, és ez a ház az enyém. Ezért én dolgoztam meg, és mint minden normális ember, hitelt vettem fel, törlesztem, és mindenemmel azon vagyok, hogy ezt fenntarthassam, hogy a Hanninak legyen valami majd, amit átadhatok. Nem a hitelt, hanem a házat…” – jegyezte meg viccesen.

„Akkor már belecsaptunk, de adtam még egy utolsó esélyt ennek, hogy amikor összekötjük itt ebben az új életben az életünket, és új fejezetet nyitunk, akkor az biztos ad majd egy olyan löketet, amivel aztán… Sajnos nem így lett. A felelősséggel kijöttek még erősebb problémák is, és akkor nagyon rám erősödött az, hogy ez egy nagyon magányos lét, amiben én vagyok.”

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.