18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Súlyos vádakkal illették Tóth Gabit, akinek elege lett ebből

Tóth Gabi videóban is üzent azok után, hogy egyesek pedofil-simogatónak nevezik, ami minden határon túlmegy.

Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Senkit nem ér annyi támadást a sztárok, a hírességek közül, mint Tóth Gabi. Sokan csodálkoznak, hogy nem kapott idegösszeomlást az évek alatt, mert döbbenetesen sok támadás zúdul rá, és egyre durvább módon. Azt követően, hogy nem ment el a gyermekvédelmi tüntetésre, miután nem kívánt szerepet vállalni annak politikai jellegében, ahogyan más hírességek sem, még több támadás éri.

Már pedofil-simogatónak is nevezik, és olyan bűnökkel gyanúsítják, amiket nem követett el. „Normálisak vagytok, emberek?” – tette fel a kérdést Gabi a feldúlt videójában, miután nála is van egy határ, de azt még ő sem gondolta volna, hogy egyes emberek eljutnak erre a szintre. „Ideáig jutottunk, hogy ezeket mondjátok? Egyszerűen… álljatok le, hagyjatok békén, szálljatok le rólam!”

Gabi azt mondja a videójában, ezeknek az embereknek saját magukkal, az életükkel, a rendszerrel van bajuk, amit rajta vernek le. Úgy érzi, ezt az egészet az ő számlájára akarják írni, és azt tanácsolja ezeknek az embereknek, menjenek el orvoshoz. „Én is elmentem, én is járok, mert ezt máshogyan már nem lehet elviselni.”

Hozzátette, próbálja élni az életét, de közben már zaklatás szintűek az üzenetek, amiket kap. „Amit a mai napig nem tudom, hogyan fajulhattak el ideáig. Hogy hol van az emberekben a méltóság, az empátia, hogy meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?” Azt üzeni ezeknek az embereknek, hogy lépjenek túl rajta, ne kövessék őt sehol. „Egyszerűen lépj túl rajtam. Ennyi!”

Gabit nehéz kihozni a sodrából, de most sikerrel jártak az emberek. Egyszerűen elege van, és hangsúlyozta, joga van kiborulni, Viccesen hozzátette, megigazítja a fején a nem létező koronáját, és halad tovább az életében. „Tegyétek ti is ezt, és mindenki, aki szeret és támogat, nektek vagyok a leghálásabb.” – zárta le a videós üzenetét.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.