Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Tóth Gabi egyelőre nem reagált Osváth Zsolt nagyon kemény szavaira, de a fotók beszédesek

Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Takács Petra

2022. április 12. - 10:52

Beszédesek, mert Tóth Gabi továbbra is bombaformában van, lenyűgözően áll rajta ez a piros ruha, ugyanakkor folytatódnak ellene a támadások.

Tóth Gabi már hozzászokhatott ahhoz, hogy keményen támadják, újabban a politika kapcsán, és ez most egyre erőteljesebben tűnik pár ember részéről. Az énekesnő megszámolhatatlan negatív és durva hozzászólást kapott a közösségi médiában, és legutóbb sem kímélték.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Gabi már számtalan elmondta, nem kíván mélyebben részt venni a politikában, független attól, hogy neki is vannak véleményei a különböző kérdésekben. Legutóbb Osváth Zsolt, a ZSHOW time névre keresztelt YouTube-csatorna arca nyilatkozott igencsak keményen az énekesnőről.

Zsolt, a korábbi Való Világ-szereplő, aki az évek alatt már számtalan kritikát fogalmazott meg a kormánnyal szemben, láthatóan nehezen viselte el, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz történelmi győzelmet aratott a 2022-es választások napján.

Filterek nélkül mutatta meg arcát Gáspár Evelin

Egyenesen sokkolta a vereség, az a különbség, amivel szembesülnie kellett, és nem is tartotta magában a csalódottságát. Nem sokkal később Gabi is felkerült a listájára, és a legújabb videójában keményebbnél keményebb szavakat fogalmazott meg vele szemben.

Lapozó: 1 2