Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Megbújt a fánkok mögött Tóth Gabiék tündéri kislánya (fotóval)

Fotó: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon aranyos felvétel látott napvilágot Tóth Gabiék konyhájából, ahol mindig készül valami nagyon ízletes.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon boldogok, remek párost alkotnak együtt, és amióta hárman élik az életüket a kislányukkal, minden csak jobb. Gabi és Gábor is rendkívül hálás az égieknek, hogy mindez megadatott számukra.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

Miközben Gábor elkezdte forgatni a Séfek Séfe új évadát, odahaza sem unatkozhat. Mindig van mit tenni, természetesen a konyhában is, ami abszolúte az ő terepe, hiszen profi, sikeres chef, aki nagyszerű ételeket készít.

Természetesen Gabi sokat főzött már az élete során, és még fog is. Sőt, nem egyszer láthattuk, ahogyan a kislányuk is beszállt a főzésbe/sütésbe, a zene mellett ez a környezet is nagyon érdekes számára.

Hogy mit hoz majd a jövő, nem tudni, egyelőre közelebb állhat a zenei karrierhez, és már zongorázott is. Még bőven lesz ideje eldönteni, és akár mindkét szakmát kitanulhatja, odahaza pedig rengeteget tanulhat.

„Na vajon ki nem evett húslevest?” – tette fel humorosan a kérdést Gábor a konyhában, mialatt a kislánya megbújt az ízletes fánkok mögött, amik már ránézésre is rendkívül finomak lehetnek a lekvárral.