Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Tóth Gabi nagyon ideges lett, amikor abszurd dolgot állítottak a lányáról

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember csak fogja a fejét, hogy milyen emberek vannak, Tóth Gabi pedig érthető módon felhúzta magát a történteken.

Tóth Gabi és a kislánya között nagyon különleges a kapcsolat. Ez csak egyre különlegesebb lesz az idő múlásával, és az énekesnő eddig tökéletesen ki tudta zárni az őket ért negatív energiákat, támadásokat.

Ugyanakkor nemrég történt valami, ami többeket ledöbbentett, nemcsak Gabit. Történt ugyanis, hogy ezúttal Hannit Gabi anyukája vitte ki a játszótérre, ahol egy darabig minden úgy történt, ahogy az lenni szokott.

„Hanni nagyon szeret ölelgetni, terelgetni, oltalmazni. Mindenkihez odamegy és rögtön barátkozik, ha akarja a kiszemelt barátjelölt, ha nem.” – árulta el Gabi a csaladh.hu írt blogjában, amiben más témákat is érintett.

Ami nem sokkal később történt, az maga volt a döbbenet, és nem véletlenül akadt ki Gabi. „Az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét. El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, „molesztálják” egymást? Mert én nem tudom.”

Gabi elismerte, nagyon felhúzta magát, amikor meghallotta a sztorit, és kategorikusan tagadta, amiket a lányáról állított az a bizonyos személy. „Az vigasztalt, hogy állítólag az ott lévő anyukák, akik hallották az esetet, ugyanolyan döbbenten álltak, mint anyu, és biztosították őt arról, hogy Hanni semmi rosszat nem csinált, pláne nem molesztált senkit.”