Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Tóth Gabi úgy érzi, ismét hitelteleníteni akarják: “Nem fogok eltűnni”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar énekesnő azt is tagadta, hogy bárkit is ki akart volna rúgtatni, vagy eldugta volna valakinek a táskáját.

Tóth Gabi néha olyan hírekkel, pletykákkal szembesül, amiken sokszor már csak nevetni tud. Noha ez most egy csendesebb időszak, úgy érzi, folytatódik a vele szembeni hiteltelenítés, és döbbenten figyeli az eseményeket.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A TV2 sztárja hangsúlyozta, anyaként van jelen a hétköznapokban, amit imád, és a szakmájában ilyenkor csend van. Szereti ezt az időszakot, hiszen lehetőséget kap arra, hogy töltődjön, mert már nincs mesze a nagy szezon.

„Amikor nagy a csend körülöttem, az egy idő után felzaklat bizonyos médiumokat, akiknek az a feladatuk, hogy szinten tartsák a hiteltelenítést velem kapcsolatban… Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, amit fuuuha lenne…!!)…” – írta az Instagram oldalán Gabi.

Tóth Gabi senkit nem akart kirúgatni

„Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok… A szakmánkban ilyenkor csend van… szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni…” – folytatta a posztjában Gabi.

„Szóval megint érzékelem, hogy kitalált, hergelő cikkeket jelentetnek meg rólam… van, aki azt állítja, hogy valamikor ezer éve a Story-gálán eldugtam a táskáját, meg ki akartam rúgatni (nem igaz).”

„A másik szerint meg már nem tudok énekelni (4 éve még tudtam). De az elmúlt 2 évben már mindennek is elmondtak, amikkel csak lehet rontani valakinek a hitelét… Megint sorban ülnek fel erre a hullámra a like-okért vloggerek, megmondó emberek… A fogyasztókat pedig úgy lehet megvezetni, hogy döbbentem nézem, ahogy a csorda megy a „hívószavak” után…”

Gabi nem hagyja abba a zenélést és nem tűnik el

„Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel… nem számít!”

„A zenét fentről kapom! Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként… Hibáztam és fogok is bizonyosan… Esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken… Köszönöm nekik.”