Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,193 $

Tóth Gabi: „azt írták, haljak meg a gyerekemmel együtt, vagy elvágják a torkomat”

Fotó: Tóth Gabi a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor első adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 1-jén. MTI/Balogh Zoltán
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az énekesnő megtette a jogi lépéseket erre vonatkozóan, mert állítása szerint ez már minden határon túlmegy.

Tóth Gabi korábban arról nyilatkozott a hot! magazinnak, miszerint nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időben, mivel számos rosszindulatú kommentelő is céltáblának használta a közösségi médiában, többek között az öltözködése és a drágább kiegészítői miatt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Elmondása szerint 2013-ban tapasztalta meg először, milyen az, amikor az interneten „egymásnak ugranak az emberek”, például amikor mentorként nemet mondott egy versenyzőre – derül ki az Index beszámolójából.

„Tíz perc után a kommentek olvasását is abbahagytam, azóta is kerülöm a lejárató, rosszindulatú csoportokat. Azt gondolom, ez sok emberre negatívan hat. Furcsa állapot volt, zárkózottabb emberré tett, miközben a való életben a legtöbben egészen másként gondolkodnak”

– mondta.

Megtanulta jobban kezelni ezeket a dolgokat

Az énekesnő emellett biztosra vette, sokan már azt sem tudják, miért utálják őt, és inkább csak a saját frusztráltságukat vezetik le rajta, de szerencsére azóta megtanulta jobban kezelni ezeket a dolgokat, elsősorban humorral.

Továbbá az is megnyugtatta, hogy ezek a frusztrált emberek nem tudtak belekötni a szakmaiságába, ennek ellenére úgy véli, valamiféle szabályozásra szükség lenne a közösségi médiában, mert néhányan semmitől sem riadnak vissza.

„A legdurvább az volt, amikor azt írták, haljak meg a gyerekemmel együtt, vagy elvágják a torkomat. Természetesen megtettem a jogi lépéseket ezzel kapcsolatban, mert ez tényleg minden határon túlmegy, minden jóérzésű embert elborzaszt”

– árulta el Tóth Gabi.