Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Tóth Andi nagy vallomása: „A legjobb társ a világon”

Tóth Andi kutyája valójában egy terápiás eb, függetlenül attól, hogy nem képezték ki, mégis jó érzéke van hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon hálás azért, hogy Bailey megérkezett az életébe, aki kölyökként még Marics Petivel is játszott. Egy ideig együtt laktak, majd miután Andi és Peti szakítottak egymással, a Valmar társa elköltözött a nagy házból.

Andi külsőleg egész jól viselte a dolgot, de azóta sem derült ki, mi okozta a szakításukat. Nem egy olyan pletyka keringett már a sajtóban, hogy újra összejöttek, de erre utaló komoly jeleket egyelőre senki sem láthatott a közösségi médiában. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Andi számára a kutyája a legjobb barátja, akinek már most sokat köszönhet, és folyamatosan vigyáznak egymásnra. „A legjobb barátom. A nagy ijesztő vadállat tulajdonképpen egy terápiás kutya, képzés nélkül. Ha szomorú vagyok, azonnal észreveszi és mindent elkövet ami tőle telik, hogy újra mosolyt csaljon az arcomra, ha pedig boldog vagyok, velem örül.”

Az énekesnő nem ismer egy olyan embert sem, akiben több lenne az empátia, mint a kutyájában. „Nem ismerek olyan ember, akiben több lenne az empátia, mint ebben a csodás állatban. A legjobb társ a világon. Bailey”

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.