Tóth Andi most a természetes szépségével tarol

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021. augusztus 2. - 17:34

A híres fiatal énekesnő természetes szépsége is önmagáért beszél, akárcsak a tehetsége, ami szép karriert hozhat számára.

Tóth Andi robog előre, mind a karrierjében, mind pedig a közösségi médiában. Az Instagram oldalát például már 205 000-en követik, és érdekes lesz látni, hogy ez a szám mennyivel fog megugrani a következő időszakban.

Mivel a Dancing with the Stars második évadának egyik szereplője, és várhatóan óriási figyelem övezi majd, akár újabb 100 000 követővel bővülhet az oldala, vagy még annál is többel. Sok függ attól is, hogy meddig jut Andrei Mangra oldalán, de meglepődnénk, ha nem lennének ott a végéig.

A háttérben már egy ideje gyakorol a sztárduó, és Andi a küzdősportos edzéseiről sem mondott le. Azt kell mondjuk, hogy nemcsak a hangjában van erő, mert az ütései és a rúgásai is rendkívül erősnek tűnnek.

Már azt is tudhatjuk, hogy ebben a hónapban hol és mikor találkozhatunk Andival. Rengeteg fellépése lesz augusztusban, és ha nem csal az emlékezetünk, ilyen intenzív időszakra rég lehetett példa a részéről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.