Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Tóth Andi tiszta vizet öntött a pohárba a Strand Fesztivál kapcsán, ez már megalázó számára

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2022. augusztus 21. - 14:00

Azok, akik Tóth Andi miatt terveznének kimenni a Strand Fesztiválra, biztosan nem fognak találkozni vele, aminek kapcsán most meg is szólalt.

Tóth Andi soha nem volt olyan népszerű, mint mostanság, köszönhetően az albumának is, illetve a TV2 műsorainak, amikben rendkívül erős teljesítményeket nyújtott, akárcsak korábban az X-Faktorban, még gyerekként.

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

Sorra járja az eseményeket, a bulikat, ahol hatalmas show-t csinál. Az egyik legjobb előadóról beszélünk, sokan szeretnék őt látni, és valószínűleg ez a Strand Fesztiválon sem lenne másképp, de fontos tisztázni, hogy nem lesz ott.

Andi videóban jelentkezett, miután többen írtak neki, hogy látták a Strand Fesztivál plakátján a mai napra, mint különleges vendég. „Az van, hogy én nem vagyok oda lekötve, tehát én nem leszek ott.” – tette egyértelművé.

Tóth Gabi már traktort vezet: „Kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken” (videóval)

„Volt róla szó három nappal ezelőtt, mikor megláttuk az első plakátot, akkor beszéltünk velük. Mondták, hogy ingyen, egy-két dal erejéig menjek el. Ezt mi visszautasítottuk, mert nyilván mindenki más ki van fizetve, akkor ez számomra megalázó.”

Lapozó: 1 2