Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Tóth Andi ismét kieresztette a hangját, zseniális (videó)

Sokan negyed ilyen hanggal folyamatosan koncerteznek, és jól megélnek belőle, addig Tóth Andi még mindig nem tért vissza.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ez egyfelől szomorú is, mert egy kivételes tehetségről beszélünk, akiben minden megvan ahhoz, hogy akár nemzetközi sztárrá váljon. Ha anno jól alakulnak a dolgai, ki tudja, hol tartana, talán előbb lett volna olyan fiatal előadója az országnak, mint Azahriah, aki szintén egy nagyon egyedi tehetség.

Andi egy ideje nem énekel, ami nem teljesen igaz, mert ugyan nem ad koncerteket, odahaza kiereszti a hangját. Szerencsére erről időről időre felvételek is készülnek, hanem is az összesről, mert az talán elcsépelt lenne. Ettől függetlenül ilyenkor mindig szomorúak leszünk, hogy Andi még mindig „pihenőn” vagy. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az X-Faktor esetlegesen majd felébreszt benne valamit, és garantáltan fogjuk látni a színpadon is, nemcsak a zsűriben. Valószínűleg lesznek olyan pillanatok, amikor elkezd énekelni a pult mögött, vagy épp arra felugorva táncol majd. Ugyanakkor ő a higgadtabb karakterek közé tartozik, de sosem tudni, mit hoz ki belőle a műsor.

Andi ezúttal is odahaza énekelt, és nem kellett csalódnunk. Érdemes meghallgatnotok, mert valami egészen káprázatos hangja van, nem kevés tömeget vonzhatna, ha úgy döntene, hogy visszatér. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig, és nem fogtok csalódni, mert mi sem csalódtunk.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.