Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,59 Ft
Euró
390,35 Ft
Font
463,08 Ft
Bitcoin
67,710 $

Törökországból jelentkezett a nagyon fiatalos Gáspár Bea

Gáspár Bea egy nagyon fiatalos külsővel jelentkezett Törökországból, ahol imád lenni, de most nem a családjával utazott ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea számára a család az első, szinte minden szabad percét velük tölti, ugyanakkor néha szüksége van egy kis „énidőre”. Ha valaki, Bea nagyon megérdemli ezt, mert nem kis megpróbáltatásokon ment keresztül a hosszú évek alatt.

Mindig erős maradt, kitartott Győző mellett, és közben háztartást vezet. Rengeteg oka van annak, amiért Gáspár Beát egy erős nőnek nevezhetjük, aki ráadásul szintén kapott támadásokat, ám ezek többsége lepereg róla. Soron kívül Irány strandolni, 34°C is lehet hétfőn

Gáspár Evelin sokat örökölt ebből, ma már igencsak jól kezeli a durva odaszólásokat, mert tudja jól, ezek frusztrált emberek, akik nem boldogok a saját életükkel. Bea jelenleg Törökországban van a legjobb barátnőjével, aki valószínűleg a Gáspárék első évadában is szerepelni fog.

Imádja Törökországot, sokadszorra van már ott, és talán ez a hely a Földön, ahol még szívesen élne Magyarország mellett. Szereti az ottani kultúrát, az ételeket, és valóban nagyon egyedi és szép Törökország.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.