Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Török Livi Olaszországból jelentkezett, csúcsformában van

Úgy tűnik, Olaszországba ment kikapcsolódni az Exatlon Hungary sztárja, és ha már ott van, futott egyet a parton.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember csak kapkodja a fejét a bulvárhírek hallatán, mert mindig van miről írni. Tóth Andi legutóbb az érettségi kérdésében szólalt meg, miközben továbbra is vannak, akik igyekeznek őt bántani a papír hiányában.

Tóth Gabi is állandó célpont a virtuális világban, őt is meg szokták szólni ebben a kérdésben. Az énekesnő legutóbb egy igen látványos modellfotóval köszönt be, de továbbra sem tudni, mennyire boldog. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A világsztárokról is tegyünk említést, ráadásul Johnny Depp Magyarországon tartózkodik, és imádja a fővárost. Nagyon sok rajongója áll mögötte, milliók vannak oda érte, és ez már biztosan nem fog változni.

Ahogyan Török Livi népszerűsége sem, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője az egyik legnépszerűbb a versenyből. Hiába vonult háttérbe a dominikai kalandot követően, az emberek imádják és kíváncsiak rá.

A tökéletes formának örvendő Livi Olaszországba utazott, és ott is sportolt egy kicsit. Mint azt már megszokhattuk tőle, nagyon vonzó szerelésben tette ezt meg a parton, amiről a fotót erre a linkre kattintva találhattok.