Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Az Exatlon Hungary sztárjának újabb bikinis fotójától megszólalni sem tudsz majd

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 03:09

Valahogy Török Livi mindig gondoskodik arról, hogy a követők ne találják a szavakat, és csak szuperlatívuszokban beszéljenek róla.

Török Livi már régóta nem szerepel az Exatlon Hungary-ben, de a nézők nem feledkeztek meg róla. Az egyik legismertebb kihívóvá vált, aki több mint drámai körülmények között távozott a versenyből.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Többek között mi is állva tapsoltuk meg, messze nem érdemelte meg a kiesését, hiába az egyik favorit ellen küzdött. Sorra használták fel ellene a medálokat, ám még így is majdnem megnyerte a párbajt.

Noha kikapott, a végén ő volt az igazi nyertes, és rengetegen álltak mögé. Ennél emeltebb fővel már nem is távozhatott volna, még mindig kiráz bennünket a hideg, amikor visszagondolunk, mi is történt akkor.

Ez már a múlt, azóta az Exatlon Hungary is véget ért, de Livi továbbra is nagyon népszerű, aki az esküvőjéről is mutatott pár fotót. Nemrég pedig bikiniben láthattuk, amivel bekerülhetne az év legvonzóbb bikinis felvételei közé.

Nyerő Páros: érdekes körülmények között bukkant fel Kulcsár Edina neve az új évadban (videó)

Most is egy bikinis fotóval hozta lázba a követőket, akik nem győzik dicsérni őt, és nem véletlenül. Bombasztikus formában van, rengeteget is dolgozik rajta, egyszerűen zseniálisan néz ki, már ezzel a fotóval is sokakat motiválhat.