Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Tom Cruise és Lewis Hamilton is felbukkan Stormzy legújabb videóklipjében

A rapper luxuséletmódjának az is a részét képezi, hogy itt-ott belebotlik egy-egy hírességbe.

...svg content...Fotó: Tom Cruise amerikai színész a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész (Mission: Impossible - Dead reckoning Part 1) című filmje bemutatóján Londonban 2023. június 22-én. MTI/Vianney Le Caer/Invision/AP/Invision/Vianney Le Caer
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Metro beszámolója alapján nemrég jelent meg Stormzy legújabb videóklipje, amely a Longevity Flow című dalához készült. Röviden összefoglalva arról szól, milyen a 29 éves rapper élete most, évekkel azután, hogy megjelent az első dala és berobbant a köztudatba.

A felvételek alapján úgy tűnik, igazán élvezi a luxuséletmódját, amelynek az is a részét képezi, hogy itt-ott belebotlik egy-egy hírességbe: többek között Tom Cruise és Lewis Hamilton is feltűnik a klipben, más sztárok mellett. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A színész szélesen mosolygott, miközben lepacsiztak és egy közös fotót készítettek Stormzy-val, de az is látható, amint a rapper elbeszélget valamiről az autóversenyzővel, miközben szemügyre vesznek egy Mercedes-AMG F1-et.

Mindemellett Barry Keoghan, Daniel Lee, J Hus és Naomi Ackie is megjelenik a videóban, ezzel utalva a 2022-es Met-gálára és a rapper tavalyi évének visszatekintésére. A kommentszekcióban számos dicséret megjelent a rajongóktól, akik nemcsak a hírességek felbukkanásának, hanem Stormzy legújabb videóklipjének is örültek.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.