Tolvai Reni feszülős szettje valami eszméletlenül szexin áll rajta

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Reni a saját médiaeseményére vette fel ezt az összeállítást, ami több mint szexin áll rajta, és sokan csak irigykedhetnek emiatt.

Azok az évek már elmúltak, amikor sokan a közösségi médián keresztül próbálták bántani Renit az alakja miatt. Sok sértő hozzászólást és üzenetet kapott, holott tudhatjuk, hogy a nők különösen érzékenyek erre a témára.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Egyeseknek még az sem jut el a gondolatukig, hogy nem mindig a rendszertelen és rossz étkezés a felelős azért, ha valakin vannak plusz kilók. A leghumorosabb az, amikor olyanok kritizálnak, akik ugyanabban a cipőben járnak, vagy még rosszabb helyzetben vannak.

A közösségi média elterjedésével a megszégyenítés minden eddiginél jobban megfigyelhető, ami számos problémához vezethet. Rengeteg ilyen hozzászólás születik napi szinten, amelyek mind egytől egyig nagyon károsak.

Nyerő Páros: Nádai Anikó drámai pillanata, ami nagyon sokba került

Reni szerencsére egy erős nő és karakter, akit nem tudtak megtörni, és több mint egy évvel ezelőtt változtatott az életén. Olyan formát csinált magának, mint még soha, és a legtöbb pasi csak nézett maga elé, amikor megpillantotta a végeredményt.

Lapozó: 1 2