Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Project X: több száz tinédzser jelent meg egy házibulin, a rendőrségnek kellett oszlatnia a tömeget

Valaki ismét megvalósította a Project X-et, ezúttal az Egyesült Királyságban.

Fotó: Unsplash/Lukas Eggers
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Több száz tinédzsert kellett szétoszlatni egy családi ház előtt a nyugat-sussexi Worthingben, miután valakik elkezdték vadul megosztani egy házibuli meghívóját a közösségi médiában. A rendőröket péntek este riasztották a Poulters Lane egyik háza elé, ahol legkevesebb 150-200 tinédzser gyűlt össze és kezdett el randalírozni.

A helyiek beszámolói szerint a tinédzserek több autót is megrongáltak az utcán, az események következtében pedig egy 18 éves fiút kórházba kellett szállítani, miután megtámadták a tarringi South Streeten. A rendőrök a támadás kapcsán egyelőre nem osztottak meg további információkat, a helyieket pedig arra kérték, ha láttak valamit, értesítsék a rendőrséget. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A Sky News szerint a parti vélhetően azután fajult el, hogy a Facebookon nyilvánosan megosztották a házibuli részleteit, ami több száz hívatlan vendéget késztetett arra, hogy megjelenjen a helyszínen. A közösségi médiában megosztott videókon és fotókon több száz tinédzser lézengett a ház előtt, miután már nem fértek be a házba.