Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Több mint 500 termék árát csökkentette idén a Lidl

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca évek óta azon dolgozik, hogy a magyar emberek számára a lehető legjobb árakat tudja biztosítani üzleteiben.

...svg content...Fotó: Vásárlók a Lidl áruházlánc egyik új üzleténél Belgrádban 2018. október 11-én. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ez év januárjától a Lidl a beszerzési árak csökkenéséből adódó, sőt az azon is túlmutató árelőny továbbadásával eddig több mint 500 termék árát csökkentette, ezt pedig a jövőben is folytatni kívánja, hogy minél jobban támogathassa a magyar családokat.

Ezáltal számos alapvető élelmiszer és vásárlók által közkedvelt termék ára lejjebb ment, egyes árucikkeknél 39%-kal, de átlagosan mintegy 9%-kal, ami semmiképp sem elhanyagolható kedvezmény – írta az Origo. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Ez pedig többféle vaj, sajt és tejföl, kenyerek és péktermékek, rizs, baromfi rudacska, vegyes virágméz, száraztészták, szendvicsfeltétek, fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek esetében is igaz.

Mindemellett hétről hétre újabb és újabb termékek kerülnek alacsonyabb áron a polcaikra, nem beszélve a Lidl digitális hűségprogramjáról, a Lidl Plus további 10-12 kedvezményre jogosító kuponjáról, a kaparós nyereménykártyákról és az egyéb extra kedvezményekről.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.