Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Több millió forintot tett zsebre a társkereső oldalakon ismerkedő férfi

Letartóztatása meghosszabbítását indítványozták annak a férfinak, aki internetes társkereső oldalakon megismert nőknek okozott kárt.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az indítvány szerint a férfi öt nőt ismert meg internetes társkereső oldalakon, akiket becsapott, és nekik kárt okozott – írta az ugyeszseg.hu.

Az egyik nőt annak ígéretével, hogy közösen vásárolnak házat, arra vette rá, a bábolnai családi házát eladja. A nő több részletben, összesen 10.400.000 forintot utalt át a férfinak 2021. január-május között azért, hogy ebből fedezze a közös ház vételárát és egyéb költségeket, azonban a férfinak ilyen szándéka nem volt. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Négy további nőtől szemműtétre hivatkozással kért és kapott kölcsön. A férfi valótlanul állította a szemműtét szükségességét, két esetben külföldi műtétre hivatkozott, valamint nem állt szándékában a kölcsönösszegek visszafizetése. A csaló a nőknek 400.000 – 1.800.000 forint között kárt okozott. 

Az ügyészség indítványára a férfi letartóztatását a Komáromi Járásbíróság 2021. november 5-én egy hónapra rendelte el a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlésnek a veszélye miatt

A Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.