Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Fia elmerült a tóban, az apa megpróbálta kimenteni – mindketten életüket vesztették

Az apa és tinédzser fia is megfulladt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aaron Burden
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi hatóságok közlése szerint szombat délután 13 óra 10 perc körül riasztották a rendőrséget és a mentőket, miszerint egy fiatal fiú elmerült a vízben a virginiai Anna-tóban (Lake Anna). A rendőrök már a helyszín felé tartottak, amikor arról értesítették őket, hogy a fiatal fiú apja megpróbálta kimenteni a vízből fiát.

Az AP szerint a szemtanúk elmondták, az apa minden erejét bevetve küzdött azért, hogy fiát kihúzza a vízből, ám egy idő után kifáradt és ő is elmerült a vízben. A helyszín közelében tartózkodók közül többen azonnal a vízbe mentek, hogy megtalálják apát és fiát, ám nem jártak sikerrel. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Louisa megyei seriffhivatal tengeri egységei, a Mineral önkéntes tűzoltók, a Lake Anna önkéntes mentők, a vadon élő állatvilág erőforrásainak minisztériuma, valamint a Spotsylvania megyei tűzoltóság és az EMS búvárcsapat búvárai segítettek a 42 éves apa és 14 éves fia felkutatásában.

Végül azonban már csak holttestüket tudták kiemelni a vízből, s a helyszínen halottnak nyilvánították őket. A hatóságok még nem azonosították az áldozatokat, de megerősítették, hogy egyikük sem a környékről származik.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.