Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Kiderült, hogyan kerülhetett tisztítószer a pilisborosjenői óvodások reggelijébe

Az intézményvezető belső vizsgálatot indított az ügyben.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már korábban beszámoltunk, szerda reggel sajnálatos eset történt a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában, amikor porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe. Az óvoda később közleményt adott ki, amely által fény derült rá, hogyan történhetett meg ez a baleset, valamint kiemelték, hogy az intézményvezető belső vizsgálatot indított az ügyben – szúrta ki a Mandiner.

Annak célja az volt, hogy körüljárják, a helyzet hogyan állhatott elő. Végül arra a következtetésre jutottak, hogy ebben közrejátszott az óvoda három csoportszobával való bővítése, valamint a főzőkonyha modernizálása miatt jelenleg zajló fejlesztés. A közlemény szerint emiatt konyha nem minden épületben működik. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Így „az óvoda személyzete különböző logisztikai kihívásokkal szembesül a hónapok óta tartó átmeneti időszakban, ami felborította a szokásos napi rutint”. Ettől függetlenül az elrendelt belső vizsgálat eredményeit és megállapításait megvárják, a szükséges lépéseket ezek alapján fogja megtenni az intézmény vezetése.

Valamint azt is hozzátették, hogy csak egy csoportot, abból valójában öt gyereket érintett közvetlenül az esemény. „Azok a gyermekek, kik megkóstolták az ételüket, annak csípős íze miatt azonnal kiköpték. Ezt a tegnapi orvosi vizsgálat is alátámasztotta, mert semmilyen egészségügyi károsodás nem érte őket” – hangsúlyozták.

Miután mentőt hívtak, a kiérkező mentőorvos kikérdezte és megvizsgálta az óvodásokat, majd egy gyermeket kórházba szállítottak, négy szülő pedig maga vitte kórházba gyermekét. „Az óvodavezető az orvosi vizsgálatok eredményeit megvárva jött el a kórházi kivizsgálás helyszínéről” – írják a közleményben.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.