Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

A Tisza Párt aláírásokat gyűjtött Azahriah egyik koncertje előtt

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-képviselője személyesen is megjelent az egyik fellépésen, ahol Rost Andrea opera-énekesnővel fotózkodott.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, múlt pénteken kezdődött Azahriah háromestés fellépése a Puskás Arénában, amelyre összesen több mint 130 ezer jegyet értékesítettek (több mint 1,5 milliárd forintnyi a bevétel), a színpad pedig olyannyira különleges volt, hogy egyes részei hazánkban nem is beszerezhetők. De a hírek szerint az ára is jelentős volt, minimum 250 millió forintot fizethettek érte. A számos vizuális elemmel (lézershow, konfettieső, lángoszlopok, tűzijáték stb.), és minden egyébbel együttvéve pedig több mint egymilliárd forintba került a fiatal énekes triplakoncertje.

A számos, közösségi médiában megjelent felvétel alapján elmondható, hogy a rajongók remekül érezték magukat, elképesztő volt a hangulat, s ezért a fiatal énekes, valamint a mögötte álló csapat is mindent megtett. A Telex most arról ír, a Tisza Párt aktivistái több aláírásgyűjtő standdal települtek ki Azahriah harmadik fellépésére, a stadionnál az E kaputól nem messze, illetve az A kapu körül táboroztak le. Emellett a Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter személyesen is megjelent az eseményen, ahol Rost Andrea opera-énekesnővel fotózkodott.

Rost Andrea néhány napja Miklósa Erika kritikájára is reagált, miszerint az énekesnő elveszítette a reputációját, miután Magyar Péter tüntetésén lépett fel. „Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes” – nyilatkozta. De Azahriah vasárnapi koncertjén David Pressman amerikai nagykövet is ott volt, aki óriási tehetségnek tartja az előadót, valamint „a kreativitás és a hatalom erejének”. Míg Azahriah második koncertjén úgy fogalmazott, hogy szeretné tudatosan politikamentessé tenni a koncertjeit.

„Pontosan ezért csodálatos-, és pont ezért jött össze ez a dolog, mert szeretném azt érezni, hogy van az országban valami, ami felülkerekedik az ideológiákon. És jó lenne nem természetből gyűlölni a másikat, csak azért, mert mást gondol” – mondta. De korábban arról is beszámoltunk, hogy a Diákhitel Központ egykori vezetője elárulta, kinek dolgozik, valamint azt is megerősítette, hogy nem fog Budapest jelenlegi főpolgármesterére, Karácsony Gergelyre szavazni, bár állítása szerint a többi jelöltet sem tudná jó szívvel támogatni.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.