Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Közel egymilliós megtekintésnél jár Opitz Barbi szexi TikTok-videója

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, nagyon sok embernek tetszett a balatonos táncos videó, aminek első része még csak közel 130 000-es megtekintést hozott, de a második nagyon betalált.

Opitz Barbi rengeteget köszönhet a közösségi médiának, ahol szintén népszerű. Egy csatorna, mely segít neki abban, hogy folyamatosan interakcióban legyen a követőkkel, rajongókkal, és időről időre hatalmas számokat ér el.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Ezek a számok önmagukért beszélnek, egészen lenyűgözőek, és bizonyítják, hogy mennyien kedvelik őt. Nemcsak a YouTube-on tarolnak a videói, hanem sokszor az Instagramon, vagy épp a TikTok-on, ahol valószínűleg nem kevés külföldi követője is van.

A 2016-os X-Faktor-győztes egy több mint 343 000-es TikTok-csatornával büszkélkedhet, és ezek olyan számok, amiket nem kell különösebben magyarázni. Szintén erős statisztikai mutató az 5,6 milliós like-szám, amit eddig a videóira kapott.

Exatlon-Franciska hollywoodi jelenete: videón a fejrúgás

Ha a videói közöttünk böngészünk, akkor láthatjuk, hogy nem ritkák a 170 000-200 000 megtekintéssel bíró tartalmak. Sőt, találni 600 000 felett is, ami egy különösen erős szám, viszont amire figyelmesek lettünk, az minden eddigit felülmúlhatott, és csak pislogtunk.

Lapozó: 1 2