Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

The Last of Us: Part 3 – mire számíthatunk a folytatásban?

Noha egyelőre nem érkezett hivatalos bejelentés a harmadik rész kapcsán, a rajongók már azt találgatják, mire számíthatunk a folytatásban a második rész vége alapján.

Fotó: Naughty Dog
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A The Last of Us kétségkívül az egyik legizgalmasabb videójáték, és kevés olyan cím létezik, melyben hasonlóan komor realizmust láthattunk volna, miközben a karakterek döntései nagyon is valós következményekkel járnak.

Éppen ezért a The Last of Us a játékipar egyik legnépszerűbb sorozata, hiszen elkötelezett a karakterek döntései, valamint a kőkemény valóság és az ebből eredő szintén valós következmények mellett. Amikor azonban a harmadik rész megjelenik, a történetnek ki kell térnie Ellie és Abby döntéseire a Part 2-ben. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A második rész végére Ellie lett a „gonosztevő”, miután Abby meggyilkolta Joelt, Ellie pedig kegyetlenül levadászott mindenkit, akit csak tudott. A harmadik rész követheti ezt a szálat, de a fejlesztők akár úgy is dönthetnek, hogy Ellie megpróbálja visszacsinálni Joel korábbi tetteit.

A The Last of Us: Part 2 Joel döntésének következményeiről szólt, csakhogy Abby azon döntése, hogy megöli Joelt, hogy megbosszulja apja halálát, komoly hatással van Ellie-re, ami megteremti a játék központi konfliktusát.

Mivel azonban a játék úgy zárul, hogy Ellie végül megkíméli Abby életét, majd hazatérve egy üres házat talál, és rádöbben, hogy fékezhetetlen bosszúvágya utolsó igazi kapcsolatába került, kérdéses, hogy mi lesz Ellie következő lépése. Remélhetőleg azonban nem zavarják le annyival, hogy Ellie megkeresi a gyógymódot, és befejezi, amit Joel félbeszakított, hiszen ez nem tenne jót az elismert és realisztikus franchise-nak.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.