Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Testvérpár kényszerített prostitúcióra egy fiatal lányt, 8 év fegyházat kaptak

Mindkét férfi 8 évet kapott.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Győri Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleménye szerint az idősebb testvér 2021 februárjában megismerkedett a 19 éves lánnyal, aki megfelelő családi és egzisztenciális háttérrel nem rendelkezett. A férfi azt hazudta a befolyásolható fiatal lánynak, hogy miatta hagyta el a családját és ezután együtt lesznek, majd akarata ellenére Sopronba vitte.

Ott aztán elvette a lány iratait, megverte, gyermekeinek bántalmazásával fenyegette, amennyiben nem engedelmeskedik. Ezt követően a fivérek szexuális szolgáltatás nyújtására irányuló hirdetést adtak fel egy internetes oldalon, különböző városokban apartmanokat béreltek, ahol a megfélemlített lánynak prostituáltként kellett dolgoznia. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Olyan is előfordult, hogy a szolgáltatást igénybe vevő személyhez szállították a lányt, keresetét pedig kivétel nélkül minden alkalommal elvették tőle. A fiatal lánynak végül 2021. április 30-án, egy szolgáltatást igénybe vevő személy segítségével sikerült egy apartmanból megszöknie. A férfiak a lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, pénzszerzés céljából erőszakkal, fenyegetéssel kényszerítették más férfiak részére szexuális szolgáltatás nyújtására.

A Szombathelyi Törvényszék a vádlottakat társtettesként elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt 8 év fegyházbüntetésre, 2 év közúti járművezetéstől eltiltásra, 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. Velük szemben fejenként 1 750 000 forint vagyonelkobzást rendelt el.

Az ítélet ellen a vádlottak és védőik felmentésért, enyhítésért jelentettek be fellebbezéseket. A Győri Ítélőtábla a 2024. május 23-án kihirdetett határozatában egyetértett a fellebbviteli főügyészség álláspontjával. A férfiak bűnösök, a kiszabott büntetések szükségesek és arányosak.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.