Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Terepjáróba csapódott egy tehervonat Floridában, egy család hat tagja meghalt

A terepjáróban egy család hét tagja utazott, közülük hatan a helyszínen életüket vesztették.

Fotó: Unsplahs/Gift Habeshaw
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Tragikus baleset történt Floridában: egy rendvédelmi tisztviselő közlése szerint hat ember életét vesztette, miután egy tehervonat szombat este a floridai Hillsborough megyében egy útkereszteződésben egy hét személyt szállító terepjáróba csapódott.

A tisztviselők beszámolói szerint a család egy közeli quinceanerára tartott; a halálos áldozatok pedig, köztük három felnőtt és három gyermek, egy család tagjai és a család gyermekeinek egy barátja voltak. Hillsborough megye seriffje, Chad Chronister úgy írta le a balesetet, mint egy borzalmas jelenetet, a terepjárót pedig egy összenyomott konzervdobozhoz hasonlította a baleset után. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Az ABC News jelentése szerint a seriff egy közleményt is kiadott a tragikus baleset után:

„Ez a tragikus veszteség mérhetetlen, a Hillsborough megyei seriff hivatalának tagjai és én is imádkozunk minden érintett békéjéért.”

A hatóságok később részletesebben is beszámoltak a horrorbalesetről, s megosztották, az 52 éves Jose G. Hernandez egy fehér Cadillac Escalade-et vezetett dél felé egy vasúti átjáró felé szombat este 7 óra körül, amikor eddig ismeretlen okokból a sofőr lassan átment a síneken, közvetlenül a vonat útjába.

A terepjáró a nagy erejű ütközést követően többször is megpördült, miközben a hátul utazó öt ember kirepült. Noha két embert azonnal kórházba szállítottak, miután a tűzoltóknak sikerült őket kiszabadítaniuk a ténylegesen felismerhetetlenségig összeroncsolódott terepjáróból, egyikük a kórházban életét vesztette, így összesen egy túlélője van a tragikus balesetnek.