Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Az olasz rendőrség vasárnap közölte, hogy letartóztatott 12 embert, köztük a Forza Nuova szélsőjobboldali párt vezetőit, miután egy nappal korábban összecsapások törtek ki Rómában a kormány azon törekvése miatt, hogy a "zöld igazolványt" minden munkavállaló számára kötelezővé tegyék.

A közelmúltbeli dél-afrikai zavargások halálos áldozatainak száma 276-ra emelkedett, a rendőrség pedig jelenleg 168 esetben nyomoz gyilkosság miatt.

Tel-Avivban a szélsőjobboldali tömeg egy arabnak hitt férfit rángatott ki az autójából, és a nyílt utcán megverte a férfit.

Mintegy kilencven palesztin sebesült meg az izraeli biztonsági erőkkel való összecsapásokban szombat éjszaka Jeruzsálemben a helyi média tájékoztatása szerint.

Az oregoni Portland-i rendbontók hatalmas pusztítást végeztek a belvárosban, a kirakatok ablakait betörték és felgyújtottak egy Apple üzletet. Habár a városban közel egy éve volt példa éjszakai zavargásokra, a mostani azután történt, hogy a rendőrök agyonlőttek egy férfit.

A rendőrség szerint rendkívül agresszív tüntetés volt a pénteki, a résztvevők ugyanis téglákkal és üvegekkel dobálták a tiszteket, míg néhány tüntetőt paprika spray segítségével próbáltak megállítani.

Egymásra mutogatnak a szervezők és a hatóságok, miután Bristolban vasárnap a sokakat felháborító új gyülekezési törvény elleni tiltakozások összecsapásokba torkolltak, melyben rendőrök és tüntetők is megsérültek.

Az év utolsó napja sajnos zavargásokkal telt Portlandben, ugyanis tomboló tüntetők és rendőrök csaptak össze szilveszter éjszaka a városban.