Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,83 Ft
Euró
379,42 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
43,879 $

Japán cég nyit leányvállalatot Pest megyében, speciális vegyi anyagokat gyártanak 

Az új gyár Lioaccum™ szén nanocső (CNT) vezetőképes diszperziókat gyárt és forgalmaz, melyeket kifejezetten elektromos járművek (EV-k) lítium-ion akkumulátorának katódjához fejlesztettek.

További Hírek

Elrajtolt az országos Ideathon 4.0 by K&H verseny, amire csapatok és egyéni indulók jelentkezését várják.

A nagyobb teljesítményű berendezések fogyasztási almérővel történő felszerelésének határideje vészesen közeleg, a cégek jelentős része azonban még nem tett eleget a kötelezettségének.

Még nem ért véget Dzsudzsák Balázs aktív labdarúgói pályafutása, de már belekezdett egy olyan projektbe, mely feltehetően a stoplis szögre akasztását követő időszakra biztosítaná megélhetését.

Mészáros Lőrinc, Magyarország legvagyonosabb vállalkozója az Indexnek adott interjújában reagált az őt ellenzéki oldalról érő kritikákra.

Erőszakos fenyegetések miatt egy rövid időre evakuálni kellett a belga DPG médiakonglomerátum Antwerpenben található főhadiszállását.

Az üzletlánc döntése alapján egy változást eszközölnek a korszerűsítés jegyében, így a továbbiakban már nem Penny Market, hanem Penny. lesz az üzletek neve (tehát a "Market" helyére egy pont kerül).

Rövidesen rá sem fogunk ismerni a Tesco kínálatára, a vállalat ugyanis elhatározta, hogy ezentúl sokkal nagyobb figyelmet fordít az egészséges élelmiszerekre.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda tájékoztatása szerint információs rendszer felhasználásával elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalás miatt indítottak eljárást egy dunakeszi 27 éves férfi ellen, aki kriptovaluta-csalással okozott 53 millió forintos kárt egy magyar fejlesztésű vállalkozásnak.

A vállalat vezető jogászának hétfői sajtótájékoztatójából derült ki, hogy az ISD Dunaferr Zrt. előszerződést kötött a Bécsben bejegyzett, komoly nehézipari cégekkel, erős kazah háttérrel rendelkező Safin GmbH, valamint új cégként bejegyzés alatt van a Safin Donau Acélipari Zrt. dunaújvárosi székhellyel.

A Dunaferr cégvezetése egy közleményt adott ki a tegnap éjszakai történtekről, melyben azzal vádolták meg az ukrajnai hátterű kisebbségi tulajdonosi kört, hogy az éjszaka folyamán egy zsoldoscsapattal próbálták elfoglalni a céget.