Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

További Hírek

Ezzel letaszította az első helyről Bernard Arnault-ot, Jeff Bezos pedig továbbra is a harmadik helyen van.

Noha az afgán központi bank vagyona be van fagyasztva, és a kifizetés is megoldható lenne, ha ez megtörténne, úgy a bíróság szerint ezzel legitimálnák a tálibok uralmát Afganisztánban.

A Netlfixszel és a Spotify-jal nem sokkal azután kötöttek megállapodást, hogy Kaliforniába költöztek, amelyek által 35 és 8,8 milliárd forintot szereztek eddig, de ez még csak a kezdet.

Noha a volt amerikai elnök rendre állítja, hogy "okos befektető" és üzletember, adóbevallásaiból most kiderült, hogy dollármilliókat veszített csupán egy rossz üzleti döntésével.

Elon Musk is bekerül a Guinness-rekordok közé, hiszen megdöntötte a történelem legnagyobb személyes vagyonvesztésének világrekordját.

Ez azt jelenti, hogy a leggazdagabb orosz oligarchák napi szinten 330 millió dollárral lettek rövidebbek.

Egy ukrán lap munkatársai oknyomozó riportban vizsgálták az ukrán elnöki hivatal helyettes vezetőjének, Kirilo Timosenkónak vagyonát, melynek kapcsán ellentmondásokat fedeztek fel.

A cégének honlapján szereplő információk alapján nincs érdekeltsége Oroszországban, személyes vagyonának 97 százalékát pedig az országon kívül teremtette meg.

Legalább 23 milliárd dollárról van szó.

Úgy tűnik, a barátok és oligarchák által biztosított paloták, jachtok és szőlőültetvények egy olyan informális hálózathoz tartoznak, amely több mint 4,5 milliárd dollár értékű vagyont birtokol.