Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

További Hírek

A francia rendőr, aki a vád szerint három kollégájával együtt súlyosan megsebesített egy 22 éves fiatalt, továbbra is őrizetben van.

Az ötlet azután merült fel, hogy ismét Koránt égettek egy tüntetésen.

Olyan mértékű a felháborodás az országban, amiért egy rendőr lelőtt egy fiatal fiút Párizsban, hogy a tüntetések erőszakos zavargásokká fajultak az országban.

A rendőrség és az ellenzék támogatói közötti összecsapások nyomán 15 ember vesztette életét Szomáliában.

A nemzetközi megfigyelőszervek elítélték Iránt, miután újabb három férfit végeztek ki az országot megrázó újabb tüntetések nyomán.

Továbbra is feszült a hangulat Pakisztánban a volt miniszterelnök letartóztatása miatt, ami zavargásokhoz vezetett.

Pakisztánban korlátozták a közösségi médiahozzáférést, miután a volt miniszterelnök, Imran Hán letartóztatását követően országszerte tüntetések robbantak ki.

Támogatói januári kormányellenes tüntetésével való esetleges kapcsolatai miatt hallgatták ki Brazíliában Jair Bolsonaro volt miniszterelnököt.

Lisszabonban és már nagyvárosokban több ezren vonultak fel, hogy tiltakozzanak a lakbérek és a lakásárak rohamos emelkedése ellen.

Miközben megállás nélkül folytatódnak a tömeges tiltakozások Benjamin Netanjahu és kormánya ellen, kirúgták a védelmi minisztert, csakhogy ő nem hajlandó távozni.