Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,02 Ft
Euró
394,28 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
64,724 $

Ismeretlen anyagot dobtak rá egy temetőben, égési sérüléseket szenvedett

A férfi este akarta meglátogatni a temetőt, ám amikor belépett a kapun valaki egy ismeretlen anyagot dobott rá, mely miatt égési sérüléseket szenvedett.

További Hírek

Egyre nő azon emlékhelyek száma, amelyeket a szórásos temetés után alakítanak ki az elhunyt családtag számára a folyó mellett. Az egyik ilyen Dunaújvárosnál található.

A nő egy ideig az otthonában tartotta, de a környezete szerint túl rémisztő volt, ezért továbbadta egy ismerősének.

Előkerült egy videó egy még tavaly augusztusban történt esetről, ahol négy walesi család verekszik össze egy temetőben.

A stagnáló bevételek és folyamatosan növekvő költségek mellett továbbra is feladat a meglévő temetői infrastruktúra, valamint a zöldfelületek fenntartása.

Elfogása után a Kunhegyesi Rendőrőrsön állították elő a 32 éves férfit, aki nem tudta megmagyarázni, mi motiválta a tette elkövetésére.

A rendőrség adatai szerint a fiúk egy online kincskereső játék miatt mentek a temetőbe, ám elképzeléseikkel ellentétben kincses ládát nem találtak.

Rongálás miatt indítottak nyomozást a rendőrök.

A rendőrök tetten érték a két férfit, amikor elhagyták a helyszínt. 

Az Univerzal Đakovo horvát közműszolgáltató október 24-én osztotta meg, hogy egy új digitális szolgáltatással a polgárok megtekinthetik a sírhelyek adatait, és pontosan megtudhatják, hol nyugszanak az elhunytak.

Nem mindennapi események történtek az egyik helyi temetőben, ahol a szabolcsi nő szó szerint megmentette vőlegénye életét.