Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Közúti halálesetek: aggódnak a szakértők a közelgő napfogyatkozás miatt

Aggodalmuk nem alaptalan: a 2017-es napfogyatkozás idején (az esemény előtt és után 3 nappal) több mint ezerrel emelkedett a közúti halálesetek száma az Egyesült Államokban.

További Hírek

Egyes szakértők arról számoltak be, kevesebben, és sokkal kevesebbért tankolnak a hazai töltőállomásokon.

Véleménye szerint csak a drasztikusabb büntetés fékezné meg őket.

Egy nem nagy volumenű változtatásról van szó, mégis megnövekedett érdeklődést eredményezhet a CSOK iránt.

Kiemelte, nincs rá bizonyíték, hogy a rovar ténylegesen terjesztené Magyarországon a nyugat-nílusi vírust.

Szakértők mutattak rá arra, hogy ha képesek vagyunk lassítani az erdőirtást, úgy ez az előrelépés lendületet adhat az éghajlati válság megfékezésére tett erőfeszítéseinknek.

Miután a WHO bejelentette, hogy a széles körben használt mesterséges édesítőszer nagyobb mennyiségben "valószínűleg" rákkeltő hatású, szakértők szólaltak meg fogyasztása kapcsán.

Az áradások, a villámárvizek, a földcsuszamlások és az egyre emelkedő hőmérséklet már eddig is éreztette negatív hatását, de úgy tűnik, még közel sincs vége.

A szakemberek szerint az ország több területén sokkal melegebb van, mint ami ilyenkor megszokott lenne, akár 7-10 fokkal is.

Mégsem történt előrelépés az utóbbi két évtizedben azt illetően, hogy csökkenjen ez a szám, így a szakemberek arra voltak kíváncsiak, lehet-e ezen változtatni.

Ha a vízmennyiség növelésével javul is a bőr szerkezete, az nem a bevitt víznek köszönhető, inkább annak, hogy elhagytuk a cukros üdítőket, ugyanis a cukor a bőr egyik legfőbb ellensége.