Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

Kijevi szabotázsakcióra gyanakodnak, miután két olajraktár gyulladt ki Oroszországban

Egy szakértő szerint a kilőtt rakétáknak megvan a megfelelő hatótávolsága ahhoz, hogy mindkét célpontot elérje, ha az orosz-ukrán határ közelében telepítik.

Az oroszok közölték, ha az ukránok kihúzzák a gyufát, csapást mérnek Kijevre

Oroszország nagyon komoly figyelmeztetést küldött az ukránoknak, és ára lesz annak, ha Ukrajna szabotázsakciókat hajt végre.

Szabotázsakcióval vették célba a fehérorosz vasútvonalakat

Fehéroroszország Főügyészsége kijelentette, hogy büntetőnyomozást indítottak egy általuk csak „terrorcselekménynek” nevezett akció ügyében.

Orosz szabotőrök a Nemzeti Gárda felszerelését használják megtévesztésül

Az ukrán erők egyenruháját viselve álcázzák magukat.

Nukleáris létesítményük elleni szabotázsakciót hiúsíthatott meg Irán

Az iráni állami média szerint meghiúsítottak egy szabotázsakciót a Teherántól 40 km-re lévő Karadzs városa melletti atomlétesítményben. Az utóbbi hónapokban több, az iráni atomprogram elleni támadás történt.

További Hírek

Sokba került Iránnak, hogy szabotálták az atomlétesítményeit

Egy frissen nyilvánosságra hozott jelentés megvilágította a Teherán szerint Izrael által elkövetett áprilisi szabotázs hatását a nemzet urándúsító létesítményein.

Iráni külügyminiszter: az atomlétesítmény izraeli szabotálása „emberi katasztrófát” okozhatott volna

Mohammad Dzsávád Zarif, Irán külügyminisztere elítélte az urániumdúsító létesítményük ellen intézett, feltehetően Izrael által elkövetett támadásokat, melyek szerinte „felelőtlen és bűnös atomterrorizmus” cselekedetei voltak.

Irán további 1000 centrifugát telepít a natanzi atomerőműbe

Az új centrifugák bevezetését Teherán azután jelentette be, hogy vélhetően egy hackertámadás érte a natanzi urándúsítót, így Irán most fokozná nukleáris tevékenységét.