Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

A Switch lett a Nintendo valaha volt legkelendőbb konzolja

Többet vásároltak belőle, mint az alkatrészhiány miatt alig elérhető Playstation 5-ből, de a Nintendo Wii összes eladását is felülmúlja.

A Nintendo Switch eladásai minden konzolt letaroltak tavaly

Konkrétan annyian vásároltak Nintendo Switchet Japánban, hogy megelőzte az összes többi konzol éves eladását.

Klasszikus Nintendo 64 és Sega Genesis kontrollerek érkeznek Switch-hez

A Nintendo Switch Online meglepő módon megkapta a Nintendo 64, valamint a Sega Genesis támogatottságát is, így lényegében mindkét konzol klasszikus játékaival játszhatunk az újgenerációs masinán.

Érdemes a héten Nintendo Switchet venni, óriási leárazások érkeztek

A Nintendo szinte a semmiből úgy döntött, megváltoztatja a jelenleg elérhető hordozható konzolok kezdőárát, ami a brit és az európai piacot is érinti.

Nintendo Switchen is megjelenhet három klasszikus GTA-játék

Habár sokan azt hitték, hogy a Rockstar játékfejlesztői stúdió a következő GTA-epizódon dolgozik, helyette lehet, hogy éppen remasteren gondolkodnak.

További Hírek

Ez a legendás game egész héten ingyen játszható Nintendo Switchen

Azok, akik előfizettek a Nintendo Switch Online szolgáltatásra, egész héten ingyenesen kipróbálhatják a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő game-et.

Újabb rekordot döntött meg a Nintendo Switch

Eladások tekintetében megdöntötte a japán videójáték-ipari óriás hordozható konzolja az Xbox 360 által felállított csúcsokat.

Kiderült, mikortól vásárolhatjuk meg a vadonatúj Nintendo Switch Pro konzolokat

Ha hihetünk a szivárogtatásoknak, akkor csupán néhány napot kell várnunk arra, hogy beszerezhessük a fantasztikus next-gen hordozható játékgépeket.

Félmilliárd hordozható konzolt értékesített a Nintendo az eddigi története során

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a Nintendo, a japán videójáték-ipari óriás ugyanis bejelentette, hogy mindezidáig 500 millió darab fogyott a méltán népszerű hordozható játékgépeiből.

Már több mint egy éve tart a pandémia, mégis rekordösszegeket költünk játékra

Több mint egy éve tart a koronavírus-járvány, a videojáték-piac azonban szárnyal, az eladások pedig az egekbe szöktek: ebben pedig a PS5 és a Switch játszott kulcsszerepet.

Már idén érkezhet az OLED képernyős, 4K-s Nintedo Switch

Arról szólnak a pletykák, idén nagy újítás jöhet a Nintendo háza tája körül.

A Nintendo Switch lett a legeladottabb konzol Nagy-Britanniában 2020-ban

A tavalyi becslések alapján elkészült összesítés szerint a Nintendo Switch az Xbox One, a PS4, valamint a next-gen Series X/S és PS5 játékgépek eladásait is képes volt felülmúlni.

Gameplay videók érkeztek a legújabb Need For Speed-ről - várjuk?

A héten került bejelentésre a legújabb Need For Speed, ami valójában egy felpöckölt változat lesz, hiszen egy ilyen kort élünk, amikor a régi játékokat újra előveszik, és modernizálják.

Nem hittük volna, hogy az Xbox Series X ennyire más, mint a többi konzol: nézzétek meg Ti is!

A különbségek erősen szembetűnőek, és a Microsoft egy totálisan más designt választott a rivális Sonyhoz képest, ahol a PS5 lesz a nagy ellenfél.

Nem várt riválist kaphat a PS5 és az Xbox Series X: meglepetés 2021-ben?

Úgy tűnik, a Nintendo egy nagyon nagy ugrásra készül, és nem kizárt, hogy nyitni fognak a gamerek felé, ami újabb játékosokat vehet el a Sonytól és a Microsoftól.