Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

További Hírek

Egyes források szerint mindez október 24-én kezdődött, ugyanis „a finanszírozás hiánya miatt lekapcsolták” a terminálokat.

Az amerikai milliárdos műholdas rendszere internetszolgáltatást biztosítana a tüntetőknek, akik Mahsza Amini halála után lázadtak fel.

Eközben egy független újságíró arról tájékoztatott, miszerint a milliárdos is felkerült a Mirotvorec halállistájára, mindezt pedig egy képernyőfotóval támasztotta alá.

Egy friss jelentés szerint Elon Musk vállalata, a SpaceX állítja, hogy a továbbiakban nem tudja finanszírozni a Starlink műholdas internetet Ukrajnában.

Nem kizárt, hogy a háború későbbi szakaszában a Musk által fellőtt Starlink műholdakat is célba veszik.

A "Coverage Above and Beyond" elnevezésű projekttel a két vállalat azt ígéri, teljesen megszüntetik a holt zónákat.

A világ egyik legismertebb milliárdosa igyekszik minden szükséges technikai segítséget megadni a háború sújtotta Ukrajnának.

Folytatódik az együttműködés Elon Musk és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök között, aki hálás azért, hogy a milliárdos üzletember is segít nekik.

Miközben Elon Musk is segítséget nyújt az ukrán népnek, a Google korlátozásokat jelentett be az orosz médiavállalatokkal szemben.

Bemutatta a SpaceX legújabb, prémium Starlink szolgáltatását, amellyel elképesztő sebességű szatellites internetkapcsolatot biztosíthatnak.