Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

Szoftveres szinten blokkolja az Apple a Mac Studio SSD-jének kicserélését

Habár a Mac Studio elméletileg cserélhető SSD-vel rendelkezik, egyelőre úgy tűnik, a készülék nem frissíthető egyetlen meghajtóval sem.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes SSD-t?

A modern komputerek alapvető komponensei az SSD-k, amelyek gyorsaságukban egyértelműen verik a hagyományos merevlemezeket, de vajon melyik típusból érdemes választani, ha esetleg vásárolni szeretnénk?

Anyagszennyezés miatt drasztikus drágulás várható az SSD-knél

A Western Digital (WD) NAND flash létesítményeiben súlyos technikai malőr történt, melynek következtében szennyeződés jött létre, így az SSD-k árai megugorhatnak.

Ennyiszer kell töredezettségmentesíteni számítógépünk merevlemezét, hogy gyors maradjon

Korábban valódi rítusnak számított a PC-s júzerek számára a merevlemez defragmentálása, de vajon a modern SSD-k világában mennyire fontos elvégezni ezt a műveletet?

Szupergyors SSD-t mutatott be az ADATA

Hihetetlen gyorsaságú M.2-es SSD-t dobhatnak hamarosan piacra, amellyel kenterbe verhetik a konkurenciát.

További Hírek

Újabb érdekesség az Xbox Series X egyik legmenőbb funkciójáról

Egy újabb érdekesség derült ki az Xbox Series X egyik legfontosabb és leglátványosabb funkciójáról, aminek sokan fognak örülni.

Egy kissé aggasztó pletyka látott napvilágot a PS5 tárhelye kapcsán

A Sonynak hamarosan tisztáznia kell a kérdést, mert egyre több olyan információ szivárog ki, ami kissé aggasztó lehet a játékosok számára, így többek között az is kérdéses, hogy pontosan mekkora lesz a tárhely áll a rendelkezésre a játékosok számára.

A PS5 SSD-je százszor gyorsabb a PS4-nél

A Sony legutóbbi céges gyűlésén arról beszéltek a japánok, hogy a next-gen konzolban található meghajtónak köszönhetően lényegesen javult az adatátviteli sebesség.