Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,55 Ft
Euró
383,95 Ft
Font
451,43 Ft
Bitcoin
69,612 $

További Hírek

Már az első napon nagy volt az érdeklődés, több százan érkeztek ügyet intézni.

Jelenleg csaknem 1250 településen működik mobilposta, nagy részük beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ahogy a postapartneri kapcsolatok is. 

Ezerhatszáz hivatal nyitva tartására van megállapodás a kormány és a posta között, jelenleg pedig 2600 hivatal van nyitva.

Hódmezővásárhely polgármesterének nem tetszik, hogy a kormány „ismételten a kisemberek hétköznapjait nehezíti meg”. 

A Magyar Posta bejelentette, hogy ideiglenesen több intézményt is bezárnak országszerte, most pedig meg is osztották, hogy melyek lesznek azok.

A vállalat országszerte több posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött. Ez az intézkedés a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az érintett posták működésének szüneteltetése létszámleépítéssel nem jár, a munkavállókat a környező postákon helyezik.

Hamarosan megkezdődhetnek a tárgyalások a Magyar Posta és a Mail Boxes Etc. független szolgáltató között, a posták közszolgálati státusza is megmaradna.

Több mint 30 posta érintett a bezárásokban, amiről a Magyar Posta tett bejelentést.

Az érintésmentes kézbesítés jelentős könnyebbséget eredményez az ügyfélnek, mivel akkor is megkapja a küldeményét a postaládájában, ha a kézbesítéskor nem tartózkodik otthon, így nem kell a postára mennie.

Továbbra is adathalász leveleket és sms-eket küldenek a csalók a Magyar Posta nevében, ezért érdemes odafigyelni a beérkező üzenetek között a figyelmeztető jelekre.