Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

További Hírek

USA: a csődbe ment Silicon Valley Bankban lévő pénz biztonságban van

Sorra jelentik be a bankcsődöket az Egyesült Államokban, így az amerikai hatóságoknak is sürgős intézkedéseket kellett hozniuk a bankrendszer megerősítésére.

Ismét egyre több a nyugdíjas, megugrottak az állam kiadásai

Egy év alatt 490-nel nőtt a korbetöltött öregségi nyugdíjban részesülők létszáma, amennyiben az adatokat összevetjük az előző év azonos időszakában mértekkel.

Magyarországot továbbra is befektetésre ajánlják a hitelminősítők

A Standard&Poor's (S&P) azzal számol, hogy Magyarország elkerüli a gazdasági visszaesést, és az idén elhárulnak az akadályok az uniós forrásokhoz való hozzáférés elől.

Pénzügyminisztérium: a Fitch úgy látja, Magyarország elkerüli a recessziót

Reagált a Pénzügyminisztérium a Fitch Ratings minősítésére, kiemelve, a hitelminősítő pozitívan értékeli, hogy a kormány jelentősen csökkenti az államadósságot és az államháztartási hiányt.

Pénzügyminisztérium: a 2023-as a rezsivédelem költségvetése lesz

Kormányrendelettel módosították a jövő évi büdzsét, a kulcsszó továbbra is a „szankciós energiaválság”.

Hivatalos: a kormány átadta a 2023-as költségvetés módosításának tervezetét

A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint a kormány átadta a jövő évi költségvetés módosításának tervezetét a Költségvetési Tanácsnak.

Pénzügyminisztérium: decemberben módosítják a költségvetést 

A tárca szerint a költségvetés továbbra is szem előtt tartja az elfogadott, legfontosabb irányvonalakat: a családok és a nyugdíjasok támogatását, Magyarország biztonságát, valamint a munkahelyek védelmét. 

Pénzügyminisztérium: a kormány tartja a 4,9 százalékos hiánycélt a költségvetésben

A pénzügyminisztérium közlése szerint Magyarországot még nem érte el a recesszió, annak elkerülése érdekében pedig a kormány tartja a költségvetés 4,9 százalékos hiánycélját.

A Pénzügyminisztérium elárulta, mitől függ a nyugdíjemelés mértéke

Amióta a kormány bejelentette, hogy jövőre is megemelik a nyugdíjakat, folyamatosak a találgatások annak kapcsán, hogy milyen mértékű emelésre számíthatnak az érintettek.

A jegybanki nyereségre is hatással lehet az új jegybanktörvény

Számos ponton akarja módosítani a kormány a jegybanktörvényt a Pénzügyminisztérium által egyeztetésre bocsátott törvénytervezet szerint.