Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

Hetente megújuló kedvezményekkel könnyíti a bevásárlást az ismert áruházlánc, a Penny.

A kínálatban szerepelnek majd zöldség-gyümölcs, szárazáru és vegyes meglepetés összeállítások is, amelyek a termékek eredeti értékéhez képest legalább 50%-os kedvezménnyel érhetők el.

Fontos üzenetet fogalmazott meg a Penny, mely figyelmeztet, miszerint ne hagyjuk az utolsó pillanatra a húsvéti nagybevásárlását.

Március elejétől Székesfehérváron, csütörtök óta pedig Szombathelyen is fizetni kell, ha valaki egy óránál tovább szeretné használni a parkolót.

Álnyereményjátékot hirdettek a vállalat nevében, vélhetően adathalászat céljából, így a Penny arra kérte az oldalának követőit, hogy ne kattintsanak rá a hamis profilok által meghirdetett játékokra.

Különböző libazsír termékeket vontak ki, melynek részleteiről a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adott tájékoztatást.

Vajon esélyes, hogy magyar kézbe kerülhet a Tesco és a Penny Market?

A németországi Rewe élelmiszerlánc új egységét tetőkerttel látták el, melyben bazsalikomot termesztenek és halat tenyésztek, a megtermelt alapanyagokból pedig a többi üzletek is kaphatnak.

Az üzletlánc döntése alapján egy változást eszközölnek a korszerűsítés jegyében, így a továbbiakban már nem Penny Market, hanem Penny. lesz az üzletek neve (tehát a "Market" helyére egy pont kerül).