Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

AKTUÁLIS

AKTUÁLIS

További Hírek

Holtan találtak egy 19 éves egyetemista lányt – 17 emeletet zuhant, furcsák a körülmények

A texasi Texas A&M Egyetem 19 éves hallgatóját, Brianna Aguilerát szombat hajnalban holtan találták egy lakókomplexum mellett, néhány órával azután, hogy részt vett az egyetem futballmeccséhez kapcsolódó tailgate rendezvényen.

Újszülött csecsemőt hagytak egy tűzoltóság előtt – keresi az anyát a rendőrség

Ausztráliában, Canberra egyik elővárosában, Conderben egy újszülött babát találtak az egyik helyi tűzoltóság előtt november 27-én reggel, nem sokkal 7:20 előtt.

2007-ben tűnt el a nő, most azonban történt valami egészen váratlan

Úgy tűnik, részben pont kerül egy régóta tartó nyomozás végére.

Egyre rejtélyesebb a 18 éves Anna halála – még az apja sem kap információkat

Rejtélyes haláleset rázta meg a közvéleményt, miután a mindössze 18 éves Anna Kepner, középiskolai cheerleader a családjával utazott egy hatnapos karibi körúton a Carnival Horizon fedélzetén, amikor péntek reggel nemzetközi vizeken halottnak nyilvánították. Az eset körülményei máig tisztázatlanok, és a család válaszokat követel.

Annyira súlyos eset történt a világhírű luxushajón, hogy már az FBI is nyomoz

Szombaton a Carnival Horizon óceánjáró fedélzetén történt haláleset miatt az FBI miami irodája vizsgálatot indított. A hatóságok közlése szerint egy utas vesztette életét a hajó útja során, ám további részleteket sem az áldozatról, sem a körülményekről nem hoztak nyilvánosságra.

Megölte az apját, az anyja is meghalt – 18 éve zajlik ellene hajtóvadászat

Tizennyolc éve körözik apja meggyilkolásával és anyja megölési kísérletével vádolt férfit, miközben újra nyomozni kezdett a rendőrség.

Nyomozói bravúr Budapesten, elfogták a bombafenyegetőt

A rendőrség ezúttal is kiváló nyomozói munkát végzett, aminek végén elfogtak egy bombafenyegetőt.

Kiszivárogtatták, kit vádolnak az Északi Áramlat elleni robbantással

Egyre több mindent tudni az Északi Áramlat robbantásával meggyanúsított személyről.

Szexuális erőszak gyanúja a világhírű óceánjárón, már az FBI is nyomoz

Az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodája (FBI) két különálló, de egymást követő esemény miatt is vizsgálatot indított a Carnival nevű luxushajózási társaság hajóin történt esetek kapcsán.